UFOJA, DRONEJA, HAAMUJA TAIVAALLA

Ufohavainnot ovat nousseet ekspotentiaalisesti, toteaa Pentagon ja on perustanut vihdoin virallisen tutkintayksikön UAP- ilmiölle.

Epävirallisesti ilmiötä on tietenkin tutkittu jo kauan, ehkä jopa 40-luvun alusta. Pentagon

Nyt Ukrainan taivaalla on nähty muutakin metallia kuin hävittäjiä, droneja ja ohjuksia. Ukrainan kansallisen tähtitieteellisen observatorion uusin raportti odottaa vertaisarviointia.
Preprint-tietokantaan arXiv julkaistu raportti jakaa havainnot, joiden luonne ei ole selvillä, kosmisiin- ja haamu-ufoihin.


“Vertaamalla kahden observatorion havaintoja tutkijat arvioivat, että haamut ovat 3-12 metriä leveitä ja voivat kulkea jopa 53 000 km/h. Vertailun vuoksi, mannertenvälinen ballistinen ohjus voi saavuttaa jopa 24 000 km/h nopeuden aseiden valvonta- ja ydinsulkukeskuksen mukaan.” , kertoo raportti. Haamu-ufot ovat täysin tummia tai mustia ja ne ikään kuin absorboivat kaiken niihin osuvan valon.


Raportin mukaan selittämättömät kosmiset ufot ovat valoisia kohteita. Kosmisia ufoja on havaittu sekä yksin että lentueina.


Raportin mukaan on kuitenkin todennäköistä, että ainakin osa UAP:sta on “Kiinan, Venäjän, toisen valtion tai kansalaisjärjestön käyttämää teknologiaa”.

Psykiatri Carl Jung kirjoitti vuonna 1957 teoksen (Lentävät lautaset – aikamme myytti) jossa käsittelee ufoilmiötä psykologisena ilmiönä. Jungin mukaan Ufojen lautasmuoto viittaa ikiaikaiseen jumalan kuvaan ja mm. mandalaan. Eräässä kirjeessä hän suorastaan harmittelee sitä että ilmiölle on selkeät psykologíset perusteet, mutta ilmiö vaikuttaa olevan kuitenkin todellinen.