Muutama sananen häpeästä ja tuntemattomasta tiedosta

Näitä kirjoja markkinoidessa olen huomannut että ufotutkimus ja -ilmiö on edelleen stigmatisoitu. Rajatietotutkimukseen ei haluta koskea, sitä ei haluta levittää. Miksi?

Syyt on ikivanhoja: naurettavaksi tulemisen pelko on se yleisin. Siihenhän syyllistyvät erityisesti tiedemiehet ja siksi ilmiötä on yleensä täytynyt tutkia salassa.

Häpeän ja leimatuksi tulemisen pelkoon on aivan oikeasti ollut aihetta. Sen ovat saaneet tuta monet ilmiön kohdanneet. Heidät on leimattu mielisairaiksi, huijareiksi ja juopoiksi. Työurien katkeaminen, eristäminen yhteiskunnasta on monen ilmiön kohdanneen kohtalo, jos he ovat ylipäätään rohjenneet puhua siitä. Erityisen kiero ja julma on tiedemaailma silloin kun lähdetään tutkimaan sellaisia asioita, jotka eivät tottele matemaattisia luonnonlakeja, eli niitä ei voi tutkia numeroina.

Hauskaa kun Esko Valtaoja kirjoitti Helsingin sanomiin vuonna 2016 että ufoilmiö oli muoti-ilmiö josta ei enää kirjoiteta, koska ilmiötä ei ole ja Luukkainenkin oli skitsofreenikko. ( On muuten tyypillistä tiedemiehelle että he selittävät ilmiön kokeneen ihmisen sairastavan skitsofreniaa tai että taivaalla nähty valo oli pallosalama. Eihän tiede osaa selittää kumpaakaan: ei jakomielitautia eikä pallosalamaa.) Valtaojan mielestä siis ilmiötä ei ole olemassa jos siitä ei kirjoiteta iltapäivälehdissä. Jos Valtaoja olisi todellinen tiedemies, hän olisi ottanut selvää että ilmiötä on tutkittu ja tutkitaan koko ajan.

Pari vuotta Valtaojan kolumnin jälkeen Pentagon ensimmäistä kertaa myönsi ilmiön todelliseksi. Ei tullut kaaosta, vaikka moni niin kuvitteli. Useimmat eivät huomanneet tätä historiallista ilmoitusta lainkaan.

Jungin mukaan ufoilmiön ainoa ongelma on se että se näyttää olen todellinen.

John A. Keel lopetti koulunkäynnin 16-vuotiaana. Carl Gustav Jung taisi päntätä vähän enemmän.

Keelin Operaatio troijalainen ja Jungin Lentävät lautaset osoittavat että ilmiö on todellinen ja epätodellinen. Siihen liittyy vahvasti myytit ja uskonnot. Ufotutkimus on myös merkittävää folkloristiikkaa.

Ufoilmiö luo uskontoja ja outoja kultteja. Se luo outoja ideologioita.

Onko rinnakkaistodellisuudessa oleva tietoisuus eläimenkaltainen, eli se ei tiedosta itseään kuten vanhan Testamentin Jahve?

Onko sen tarkoitusperät hyviä vai pahoja. Onko sillä hyvän ja pahan käsitettä ylipäätään?

Onko se luonnonilmiön kaltainen kontrollijärjestelmä, joka ei voi itselleen mitään?

Minkä olennon Paavali kohtasi ilmestyksessään?

Miksi itäisen maan viisaat miehet olivat itäiseltä maalta?

Miksi he seurasivat tähteä?

Mitä Mooses teki vuorella? Miksi hänen kasvojaan ei voinut katsoa?

Mitä olivat oudot lentoalukset Pohjois-Amerissa vuonna 1897?

Muinaisegyptiläismies Akhenaten loi ensimmäisen monoteistisen uskonnon. Mistä hän sai idean auringon kiekon palvontaan?

Lue Anomalia kustannuksen kirjoja, niin tietoisuutesi laajenee.

Älä pelkää häpeää.

Kulje omaa polkuasi.

Aläkä usko mitään.

Tiedä.

”Usko on vihollinen”. – John A. Keel